Bed & Breakfast

Tegenover twee restaurants, aan de vaart en bij het bruggetje, ligt BruggetjeBenB. In deze B&B voel je je thuis in een riante kamer op de begane grond, met dubbele boxsprings, een bedbank voor twee (kleine) kids of een volwassene, je eigen badkamer met toilet en douche is ‘en suite’, er is een aparte eetkamer met pantry (koelkastje, combimagnetron, koffie/ thee), en een eigen ingang.

Je logeert volledig privé, handig  in coronatijden. Op een uniek plekje in een dorpje met veel wandelmogelijkheden, veel vaarroutes (fluisterbootjes en kano’s in overvloed), vissen, zwemmen, fietsen. Door de Weerribben en de Rottige Meente, Giethoorn, Gaassterland, diep in de Zuiderzeegeschiedenis in Blokzijl, Vollenhove en Zwartsluis en niet ver van Zwolle, Groningen en Heerenveen.

De uitdaging is: probeer je maar eens te vervelen tijdens je verblijf in BruggetjeBenB.

Contact:
Georgina Borsboom, tel. 06 18312814
www.bruggetjebenb.nl/
www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/ossenzijl/bruggetje-b-b/75258/

Over Ossenzijl

Ossenzijl is een dorp in de gemeente Steenwijkerland in de provincie Overijssel. Het heeft ongeveer 500 inwoners. Waarschijnlijk dankt het dorp zijn naam aan de familie Osse, die een sluis beheerde (Zijl). Tegenwoordig is deze sluis niet meer in gebruik.