Sara Muis Fotografie

Sinds september 2007 staat in Ossenzijl, midden in natuurgebied ‘De Weerribben’, de professionele fotostudio van Sara Muis, geboren en getogen in het dorp. 

Als Sara het over fotograferen heeft, spreekt zij van ‘tijdsbevriezing’. Daar bedoelt zij mee: ‘Het vereeuwigen van dat ene, unieke moment dat nooit meer terugkomt. Met betrokkenheid en een open blik maak ik me onderdeel van dat speciale gebeuren in je leven. 

Of het nu om een familieportret gaat of een zakelijk headshot of een mooi logo, mijn passie is werk te maken dat bij de mensen of het bedrijf past.’ 

Haar fotostudio zit in een pand dat van buiten een rustieke uitstraling heeft en van binnen modern en sfeervol ingericht is. Toegesneden op alle facetten van de hedendaagse fotografie. ‘Het is een plek waar je je welkom voelt.’

Vakfotograaf

Sara Muis is aangesloten bij Master Photographers Network (MPN) om ten alle tijden op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de fotografie en grafimedia. Binnen deze stichting van gekwalificeerde vakfotografen is zij al met een aantal prijzen onderscheiden.


Kijk voor meer op www.saramuis.nl of bel 06 486 556 54

Over Ossenzijl

Ossenzijl is een dorp in de gemeente Steenwijkerland in de provincie Overijssel. Het heeft ongeveer 500 inwoners. Waarschijnlijk dankt het dorp zijn naam aan de familie Osse, die een sluis beheerde (Zijl). Tegenwoordig is deze sluis niet meer in gebruik.