ABIM Yachting

Waar een bedrijf uit Ossenzijl groot in is

Al heeft Ossenzijl maar een kleine 500 inwoners, en al is ABIM geen groot bedrijf, toch vinden de in Ossenzijl gebouwde motorjachten hun weg naar vele Europese landen. Zo kun je een ABIM-motorjacht aantreffen op de Shannon in Ierland, op de Müritz in Duitsland, of op de Seine in Parijs. Vele afnemers uit diverse landen in Europa weten Ossenzijl ondertussen te vinden.

“Wij maakten van onze passie ons beroep”, zeggen Dinie en Peter Oord van ABIM Yachting.Als ervaringsdeskundigen weten wij precies waaraan een motorjacht moet voldoen om er lange vaartochten mee te kunnen maken. Dat vind je terug in het ontwerp van onze schepen. Al onze stalen motorjachten hebben een comfortabele inrichting en perfecte vaareigenschappen. Varen met onze motorjachten is genieten vanaf het vertrek totdat u weer in uw thuishaven terug bent.”

Nieuwsgierig?Wil je de werf eens komen bezoeken of ben je misschien op zoek naar een nieuwe uitdagende baan? Bel ABIM voor een afspraak dan vertellen zij graag meer.

ABIM Yachting BV
Opdijk 10
8376 HH Ossenzijl

Telefoon 0561-477440
https://www.abim.eu/

Over Ossenzijl

Ossenzijl is een dorp in de gemeente Steenwijkerland in de provincie Overijssel. Het heeft ongeveer 500 inwoners. Waarschijnlijk dankt het dorp zijn naam aan de familie Osse, die een sluis beheerde (Zijl). Tegenwoordig is deze sluis niet meer in gebruik.