Leerlingen basisschool in de prijzen

mei 25, 2022

Drie jongens en vier meisjes van de basisschool in Ossenzijl zijn in de prijzen gevallen bij de tekenwedstrijd, georganiseerd door het Plaatselijk Belang.

De leerlingen van de Eben Haëzer-school was gevraagd iets te tekenen dat met de toekomst van hun dorp te maken heeft. De wedstrijd omlijstte de eerdere presentatie van de nieuwe dorpsvisie.

Afgelopen maandag togen vier bestuursleden van het Plaatselijk Belang naar de school om de prijzen, in de vorm van speelgoed, uit te reiken. Bij de onderbouw waren drie jongens en bij de bovenbouw allemaal meisjes als winnaar uit de bus gekomen.

In de onderbouw was de 1e prijs voor Yaze, de 2e prijs voor Thymen en de 3e prijs was voor Thimo. Ze hadden zich gefocust op tekeningen van een pizzeria, winkels en een bergingsbedrijf in het dorp.

In de bovenbouw ging de 1e prijs naar Mia en Gabrielle (ze hadden de tekening samen gemaakt), de 2e prijs naar Larinda en de 3e prijs naar Angela en Lotte (ook zij hadden samengewerkt). Hier eveneens aandacht voor meer winkels, en een Hoofdstraat waar minder hard gereden moet worden zodat poezen en kinderen veilig kunnen oversteken.

Foto: Sara Muis Fotografie